Cankurtaran eğitim Merkezi

S.O.S Cankurtaran ve ilk yardım eğitim merkezi

Misyon; Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde su güvenliği bilincini arttırmak Türkiye genelinde eğitim seviyesi yüksek data ve beceriye haiz cankurtaranlar yetiştirmek ve istihdam sağlamak

Vizyon ; İlerleyen yıllarda artacak cankurtaran ihtiyacını gidermek su güvenliği konusunda uluslar arası standartlara ulaşmak Türkiye genelinde doğusundan batısına havuzu, gölü, denizi olan ve suya girilen her noktada eğitimli,bilgili,nitelikli cankurtaran mensubunun olmasını sağlamak.

Türkiye sualtı sporları federasyonu tarafınca yetkilendirilen Merkezimiz Balıkesir Ayvalıkta bulunmaktadır. Balıkesir , Edremit körfezinde İlk ve tek Cankurtaran eğitimi vermeye yetkili merkez özelliği taşımaktadır.

SOS cankurtaran ve ilk yardım eğitim merkezinde bronz cankurtaran, gümüş cankurtaran, altın cankurtaran eğitimleri verilmektedir. Eğitimler Gümüş cankurtaran Eğitmeni ve iki yıldız dalış eğitmeni Ayvalık 3 sea dalış merkezi sahibi ve yetkilisi Koray Gerçe tarafından verilmektedir.

Faaliyetlerimiz arasında kurumsal eğitimler, su güvenliği bilgilendirmesi, yönetici eğitimleri, cankurtaran araç-gereç ve ekipman temini, personel istihdamı bulunmaktadır.

Üniversiteler ile beraber açtığımız mesleki cankurtaran kursları neticesinde üniversite öğrencileri 5 yıldızlı otellerde aqua parklarda belediyelerde çeşitli kurum ve kuruluşlarda 1200 ila 1500 arası maaş yiyecek, sigorta, ulaşım, lojman imkanlarıyla çalışma fırsatı yakaladı.

Ayrıca, Bugün e kadar birçok devlet kurum ve müessesinde çalışan belediye, itfaiye, polis, asker, güvenlik personeline kurum içi gereksinimlerine yönelik olarak bronz, gümüş, altın cankurtaran eğitimleri verilmiştir.

Kurs verdiğimiz bölgeler;

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskikent, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İçel (Mersin), İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırkent, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, K.Maraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce,

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir